3 krijesa albine që duket sikur kanë ardhur nga një planet tjetër

Albinizmi është mungesë e melaninës në trup, çka sjell si rezultat mungesën e pigmentit në lëkurë, flokë, e madje edhe në irisin e syve.

Tek njerëzit llogaritet të lindë një albin në 20 mijë lindje. Në mënyrë të çuditshme, në Afrikë dhe në jug të Saharasë shpeshtia e lindjes është shumë më e madhe.

Interesant është fakti se jo vetëm njerëzit lindin albinë, por edhe kafshët. Nuk është dhe aq e thjeshtë të jesh një tigër i bardhë, apo një buf i bardhë. Po gjirafa të bardha keni parë?

Më poshtë do të keni mundësinë të njiheni me 22 kafshët më interesante të bardha, të cilat duket sikur kanë ardhur nga një planet tjetër.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *