Beren Saat është një ndër aktoret më të pëlqyera në kinematogranë turke. I gjithë suksesi i saj u kurorëzua me kontratën që ajo nënshkroi me Netix. Deri në përfundim të xhirimeve për projektine saj të ri,

Beren është në shënjestrën e të gjthë portaleve dhe ndjekësve. Të gjithë duan të dinë rreth projektit të ri, ndaj mbi çdo lëvizje apo publikim të aktores ngrihen hipoteza apo ‘skenare’ që lidhen me lmin “Atiye”. Edhe postimi më i fundit me miket e saj i bëri kurioz të gjithë. Ajo ka publikuar një foto ku mikeshat e saj mbajnë një sticker në sytë e tyre. Se cili është mesazhi apo kuptimi i fotos nuk mund ta themi me siguri, por tërhoqi mjaft vëmendje tek të gjithë ndjekësit dhe mediat turke…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here