Dyshja Fantastike/ Jamur shkon të takojë MKC-në në burg.

Babai i Barxhës kërkon ndihmë tek profesori i djalit të tij. Jamur shkon të takojë MKC-në në burg. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Gjithashtu dhe Nilyfer me një identitet të rremë arrin të takojë Barxhën dhe i jep indikacionet që babai i këtij të fundit i ka dhënë asaj. Një sulm tjetër po përgatitet për Barxhën dhe MKCnë… MKC, Semih konskohet dhe dëshiron të pastrohet? Ruajtja e Barçës në duart e Demiray?

Plani i Demiray është; Për të tërhequr MKC-në dhe Barxhën dhe t’i vrassin ata të dy. Jetët e Barxhës dhe MKC-së, të cilët kurrë nuk e duan njëri-tjetrin, tani janë të lidhur me njëri-tjetrin. Barca po përballet me të kaluarën e tij përsëri! MKC, ndihmë në kohën më të vështirë! Njeriu që vrau gruuan dhe fëmijën e Barçës është shumë afër.

Por duart e tij të lidhura për të arritur atë mbaron. MKC vjen për të shpëtuar Barçën, e gjen veten në mes të kurthit.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *