Lisa Wagstaff, zbuloi surprizën më të hi dhur të jetës. Një ditë, ajo vendosi të kontrollonte llogarinë në Facebook të nënës, pasi ajo kishte fjalëkalimin e saj dhe zbuloi se ajo kishte thënë “I love you” një djali që dukej shumë më i ri se ajo.

Por gjëja e pakëndshme erdhi më vonë, kur e kuptoi se dashnori mistik i nënës së saj ishte burri i saj me emrin Sam, i cili ishte përgjigjur me të njëjtën frazë romantike.

“U ndjeva e tme rruar kur pashë mesazhet mes nënës sime dhe të dashurit tim. Ata kishin pasur një aventurë pas meje për disa muaj. Mami kishte dërguar edhe fotografitë e saj te Sami”, tha ajo.

Lisa u largua duke marrë fëmijët e saj.

Ajo gjithashtu tha se, aktualisht, ish-i i saj Sam dhe nëna e saj, Angie, vazhdojnë të jetojnë së bashku dhe nuk kanë tentuar të kontaktojnë për të ditur për familjen.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here