Një video-sk andal i një politikani të martuar ka tro nditur korridoret e politikës në Brazil.

Fjala është për Joao Doria, kandidat për guvernator në Sao Paulo, i cili është filmuar në një o rgji me 5 femra në një hotel. Femrat e veshura vetëm me të brendshme i kryejnë shërbime sek suale burrit të shtrirë në krevat.

Pamjet janë shpërndarë mijëra herë që kur u publikuan këtë të premte, vetëm pak ditë larg zgjedhjeve të qeverisë këtë të dielë.

Por vetë Joao Doria ka mohuar në mënyrë kategorike të jetë ai në video dhe këmbëngul që ky është një thashetheme i përhapur nga kundërshtari i tij politik França.

Votuesit në Brazil janë ndarë 50-50 nëse Doria është në të vërtetë personi që duket në video, duke pranuar një favor se ksual nga një grua në sytë e katër të tjerave.

Kjo nuk është konfirmuar ende, por ngjashmëri e personazhit në video me politikanin e martuar është e fr ikshme dhe duket të themi që Doria nuk ka vëlla binjak…

https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2018/10/24/6296085124574956093/640x360_MP4_6296085124574956093.mp4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here