Qyteti i Humbur/ Ismail mëson se Zejnep është shtatzënë

Çfarë do të kërkojë Kadir nga gruaja e Et’hem? Ismail mëson se Zejnep është shtatzënë. Por çfarë do të ndodhë me fëmijën që kjo e fundit pret. Merjem shkon të takojë Seherin. A do të mundet ajo ta falë nënën e saj? Kadir gjen vendin ku po mbahet Ajsel.

A do të mundet ai ta shpëtojë atë nga duart e Et’hem? Kadiri nuk dëshiron të largohet nga Aysel. Ajo, nga ana tjetër, mendon se sa njerëz do të lëndojnë dhe do të tërhiqen. Kadiri është i pafuqishëm. Irfan është gjithashtu shumë i pakënaqur dhe ajo shkon në derë për të thënë disa fjalë Aysel.Mësoni se numri i telefonit i përket Aysel-it, Zehra parashikon që Kadiri do ta lërë atë. Kadir një moment më parë duke kërkuar për të biseduar me të për të hedhur revole, Zehra biznesi shpëton shurup përpjetë.

Selma e kupton se ka një problem me gjendjen dhe qëndrimin e saj, dhe fasha Zehra. Ata i japin kokën në kokë dhe i bëjnë një plan Kadirit që ta harrojë Aysel. Seher vendos të qëndrojë në këmbët e tij dhe të largohet nga shtëpia e Aylinit. Ajo është shumë e shqetësuar për qytetin. Ndërsa ai ka një familje, ai nuk pranon të jetojë vetëm në Stamboll.

Ai shkon pas vajzës së saj për ta ndaluar atë. Ditëlindja Aysel, ai kishte harruar se edhe Ethem e tyre mbajnë mend dhe të përgatisë një surprizë e këndshme për të shkuar me të. Kadir, edhe pse ajo do të lërë Zahra tha, ende veshur angazhimi unaza Aysel minojë besimin në të dhe është e vendosur në një lëvizje që do të zemërojë si Irfan dhe Kadir.

Marrëdhënia midis Ismail dhe Zeynep nuk është përmirësuar akoma. Suksesi i   Tania dhe Marisoli shfrytëzojnë zemërimin e Danielit për të folur keq për Berenisen…Ja çfarë do të ndodhë sot 16/04/2019 Pas perfundimit te “Xhenet” do te nise transmetimi i setialit “Vrasje te Vogla” 17/03/2019 Mariona shkon prapë te Patrisio i cili i bën një dhuratë…Ja çfarë do të ndodhë sot 20/05/2019 Nusja e Kemalit sapo doli nga frizerja, do ta ‘shkri’ burrin e saj me këtë pamje 11/05/2019 Më në fund, Marisoli arrin ta joshë Danielin…

İrfan në ndeshjen e sjell të gjithë familjen së bashku në darkë. Por mendja e Selmas përputhet me Zehra, Kadiri të marrin masa për të mbajtur larg nga Aysel dhe hap telefonin e saj.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *